لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

تولید نخستین سلاح لیزری در فراجا

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه در ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم، گفت: نخستین سلاح لیزری در کشور توسط یگان ویژه ساخته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. سردار حسن کرمی؛ فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به اینکه 90 درصد تجهیزات یگان‌های ویژه در داخل کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: انواع خودروهای حمل نفر، خودروهای ضدگلوله و آب‌پاش را در داخل کشور به صورت صد در صد داخلی تولید می‌کنیم.

 

وی با اشاره به توان تولید سلاح در یگان ویژه فراجا تصریح کرد: نخستین سلاح لیزری در کشور و همچنین چند تجهیزات نظامی جدید دیگر، در یگان‌های ویژه فرماندهی انتظامی کل کشور ساخته شده است.

 

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه سلاح "مصاف" که وزارت دفاع آن را می‌سازد، به عنوان سلاح آموزشی در داخل یگان‌های ویژه استفاده می‌شود، گفت: همچنین مسلسل دستی (مسلسل دستی ام‌پی‌5) و سلاح کمری که یگان‌های ویژه از آن استفاده می‌کنند، کاملاً در داخل کشور تولید می‌شوند.

 

کرمی گفت: البته یک سری تجهیزات فنی هست که وزارت دفاع آنها را وارد می‌کند؛ این اقلام حدود 10 درصد از تجهیزات یگان ویژه می‌شود، به غیر از این اقلام سایر تجهیزات یگان ویژه داخلی هستند.

 

وی با اشاره به تحریم های دشمنان و کشورهای متخاصم گفت: تحریم‌ها به ما کمک کرده و هیچ محدودیتی برای ما ایجاد نکرده است به عنوان مثال در حوزه ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم.

 

به گفته فرمانده یگان‌های ویژه فراجا، تنها موتورسیکلت‌های عملیاتی پلیس است که از خارج از کشور وارد می‌شوند.

 

کرمی با اشاره به اینکه لباس، کلاه و سایر پوشاک پلیس در یگان ویژه تولید می‌شود، گفت: توانسته‌ایم آب‌پاش‌ها را در چند سایز و مدل مختلف تولید کنیم و بسته به نیاز ماموریت‌هایمان، آنها را تغییر طراحی بدهیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار